ZVANIČNO: Nije samo Australijan Open, Đokoviću ZABRANJENO da igra na još jednom Grend slemu!

Autor:

Sport

19.01.2022

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodnih dana se spekulisalo, a sada je i zvanično! ATP je poslao obaveštenje teniserima putem mejla kojim se potvrđuje da nevakcinisani teniseri neće imati pravo nastupa na predstojećem Rolan Garosu.

ZVANIČNO: Nije samo Australijan Open, Đokoviću ZABRANJENO da igra na još jednom Grend slemu!

Foto: Tanjug/AP

Prvi reket sveta Novak Đoković

Ovo je nova loša vest za najboljeg igrača planete Novaka Đokovića, koji je nedavno deportovan iz Australije upravo zbog vakcinacije.

- Za sada nije jasno da li će igrači koji su nedavno preležali kovid 19 moći da se takmiče ako nisu primili bar jednu dozu vakcine. Potrebno je dodatno pojačnenje francuske Vlade - stoji u mejlu ATP-a, a zatim se ostavlja mogućnost igranja uz medicinsko izuzeće, sa čim se Nole već "opekao" u Melburnu.

Teniseri će morati da budu vakcinisani ili će morati da imaju medicinski sertifikat koji im dozvoljava da budu izuzeti od vakcinacije zbog medicinskih razloga.

Podsetimo, Otvoreno prvenstvo Francuske igra se od 23. maja, a "kup musketara" je prošle sezone osvojio Đoković koji je u finalu savladao Stefanosa Cicipasa posle spektakularnog preokreta. Ipak, šanse da Nole ponovo zaigra u Parizu smanjuju se na dnevnom nivou...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading