RIČARD GRENEL STAO UZ NOVAKA! U jednoj rečenici objasnio BESMISLENU odluku Australije! (FOTO)

Autor: Republika

Sport

18.01.2022

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji specijalni izaslanik Amerike za pregovore Beograda i Prištine Ričard Grenel osvrnuo se na situaciju u kojoj se našao Novak Đoković.

RIČARD GRENEL STAO UZ NOVAKA! U jednoj rečenici objasnio BESMISLENU odluku Australije! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Ričard Grenel podržao Novaka Đokovića

Najbolji teniser sveta Novak Đoković deportovan je iz Australije posle odluke ministra za imigracije Aleksa Houka. On je ukinuo vizu prvom reketu sveta, a tu odluku je potom potvrdio i Federalni sud, pa je Novak deportovan iz Australije i u ponedlejak je stigao u Srbiju.

Mnogo reakcija je bilo na ovakvu odluku australijski vlasti, a poslednji u nizu koji se oglasio je i nekada najbliži saradnik bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa, Ričard Grenel.

Čovek koji je bio specijalni izaslanik Amerike u pregovorima Beograda i Prištine stao je u odbranu Novaka Đokovića. On je na svom Tviter nalogu objavio fotografiju na kojoj je u jednoj rečenici objašnjen sav besmisao situacije u kojoj se našao naš as.

- Zamislite da ste prvi sportista koji je kažnjen i deportovan jer nije uzimao lekove - stoji na slici na kojoj je Novak dok napušta Melburn.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milesa

18.01.2022 15:38

Svi moramo da se drogiramo njihovim "lekovima"!

Odgovori 11 0