ANĐEO KOJI ZEMLJOM HODA: Potresna objava oca male Sofije, kojoj je Đoković POMOGAO u lečenju! (FOTO)

Autor:

Sport

16.01.2022

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novaku Đokoviću je stigla najemotivnija poruka podrške.

ANĐEO KOJI ZEMLJOM HODA: Potresna objava oca male Sofije, kojoj je Đoković POMOGAO u lečenju! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je deportovan iz Australije posle skoro dve nedelje žestokog maltretiranja kroz koje je prolazio srpski teniser.

Nole se trenutno nalazi u avionu za Dubai.

Dok se nalazi u putu najboljem teniseru sveta stigla je neverovatna poruka podrške od Stefana Markuljevića, oca male Sofije koja se septembra 2020. godina našla u velikoj životnoj borbi, a tom prilikom joj je u pomoć priskočio upravo Đoković.

Podsetimo, Đoković je tada finansirao privatni let kojim je mala Sofija otputovala u SAD, gde je zbog ozbiljnosti situacije morala da ode po hitnom postupku i primi terapiju najskupljim lekom na svetu - Zolgensmom. Tretman je, zahvaljujući Noletu, uspešno realizovan.

Ovu bitku si pobedio onog dana kad si pomislio da se u nju i upustiš. Velika je nepravda da tebe, kao najboljeg sportistu na planeti, koji je došao samo da igra tenis, tretiraju kao zatvorenika. Za našu porodicu si anđeo koji zemljom hoda, srećni smo i ponosni što živimo u eri jednog velikog čoveka i sportiste kao što si ti - napisao je Sofijin otac na Fejsbuku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading