MUK U MELBURNU: Australija - Đoković 0:2!

Autor:

Sport

15.01.2022

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slučaj "Đoković protiv Australije" okupira pažnju svetske javnosti poslednjih desetak dana, a uoči završnog čina drame Novaku je stigla moćna podrška iz komšiluka!

MUK U MELBURNU: Australija - Đoković 0:2!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Na Novakovu stranu stao je defanzivac Zenita Dejan Lovren (32), koji je putem društvenih mreža Srbinu poručio da "izdrži", kao i da već vodi sa 2:0 protiv australijskih vlasti.

Veliku podršku šaljem Novaku. Nedaj se, izdrži jos ovo malo torture u 21. stoljeću. Ne znaju oni da gube već 0:2 - napisao je Lovren na svom zvaničnom Tviter profilu.

 

 

Hrvatski štoper je, naravno, aludirao na prvi trijumf koji je već Đoković izborio pred australijskim sudom, kada mu je vraćena viza, uz očekivanje da će večeras zabeležiti i drugi.

Podsetimo, glavno ročište zakazano je za 23:30 časova po našem vremenu, a nakon njega će biti jasno da li će Noletu biti dozvoljeno da brani pehar na Australijan openu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Kalimero

15.01.2022 13:11

A gde su zvezdaši još nisam pročitao da ga je neko podržao

Milan O

15.01.2022 23:24

Svaka cast,Lovren!