LEPU LUKIĆ OSTAVILI NA CEDILU! Proslavila 82. rođendan, niko se nije setio: ESTRADA ME JE ZABORAVILA!

Autor:

Zabava

15.01.2022

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraljica narodne muzike, Lepa Lukić proslavila je svoj 82. rođendan, a od kolega joj niko nije čestitao.

LEPU LUKIĆ OSTAVILI NA CEDILU! Proslavila 82. rođendan, niko se nije setio: ESTRADA ME JE ZABORAVILA!

Foto: e-stock/Miloš Rafailović

Kraljica narodne pesme Lepa Lukić prekjuče je obeležila 82. rođendan u društvu članova porodice i lepista, kako se zovu njeni vatreni fanovi koji je prate tokom cele karijere. Ekipa Srpskog telegrafa i portala Republika.rs odlučila je da poseti pevačicu na divan dan i da je iznenadi poklonom. Mi joj se pre toga nismo najavili da dolazimo, već smo samo pozvonili na vrata njenog stana u naselju Žarkovo. Otvorila nam je njena snajka, koja je odmah pozvala Lepu da izađe.

Foto: Republika.rs

Lepa Lukić proslavila 82. rođendan

Pevačica se oduševila kada je videla da smo se setili njenog rođendana. Oduševljeno je uzela poklon upakovan u crveni papir sa zlatnom mašnom, baš kako i dolikuje jednoj kraljici.

- Hvala vam puno, oduševili ste me. Niko od kolega mi nije čestitao rođendan, niko me nije zvao s estrade. Tu su mi moji fanovi iz Osijeka, oni vode moj fan-klub, svake godine dolaze, tu je moja snajka. Nisam imala nikakve želje, ja ne slavim rođendan. Ranije sam ih vodila na ručak u neki restoran, a ove godine smo kod mene u stanu. Spremili smo sarme, pečenje. Ja sam pravila supu, a snajka pečenje i sarmu - rekla nam je pevačica u jednom dahu, oduševljena što nas vidi.

Foto: ST/V. LUKIĆ, D. Kadić

Lepa Lukić rođendan

Ona nam se pohvalila i kako je dobila dosta poklona koje su joj doneli fanovi i prijatelji. Naime, oni su joj napravili kolaž s njenim slikama i slikama na kojima je s kolegama s estrade.

- Ne bih ni znala kakve slike imam, ne bih znala da sam se slikala da mi oni ne donesu ovako. Da nemam fanove, ne bih znala da sam Lepa Lukić. Ja sam rođendan slavila u mladosti, sada ga samo obeležim. Kada mi je majka bila živa, imale smo tradiciju da negde odemo ona i ja same. Nedostaje mi ona kada dođe ovaj dan. Mislim da ću i, kada umrem, da žalim za majkom - rekla nam je slavljenica, koja je lagano gazi devetu deceniju života.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zlatan Filipović

16.01.2022 15:26

Lepa, kraljice, srećan rođendan!

Vladimir

16.01.2022 21:05

I Lepa je sve druge zaboravila.