ALEKS HOK PRIZNAO GREŠKU! SRBIJA U TRANSU!

Autor:

Sport

14.01.2022

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar imigracija Aleks Hok, koji je ukinuo vizu po drugi put Novaku Đokoviću iako mu je sud vratio, objasnio je zašto se odlučio na takav potez.

ALEKS HOK PRIZNAO GREŠKU! SRBIJA U TRANSU!

Foto: Profimedia/Printscreen

Aleks Houk i Novak Đoković

On jetako potvrdio da Đoković ima čiste papire, pošto mu viza nije ukinuta zbog njih:

On kaže da je to uradio zato što bi ponašanje najboljeg svetskog tenisera prema merama predostrožnosti nakon dobijanja pozitivnog testa moglo da podstakne stanovništvo u Australiji na isto:

- Imajući u vidu status gospodina Đokovića i to da je uzor u sportskoj i široj zajednici, njegovo stalno prisustvo u Australiji može podstaći slično zanemarivanje predostrožnosti nakon prijema pozitivnog testa na virus korona u Australiji - rekao je Hok.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
kiki

14.01.2022 22:28

Hok se sigurno uplasio da bi mozda nekom palo na pamet da donira milione dolara Australiji za borbu protiv korone, za mlade juniore teniske asocijacije Australije za borbu protiv pozara kao sto je donirao Nole. Sram vas bilo anglosaksonci. Od vaseg lukavstva i licemerja, izgorece vam Australija.

Odgovori 24 4