KRAJ NOVAKOVE KARIJERE KAKVU ZNAMO? Đoković pred NEMOGUĆOM misijom!

Autor:

Sport

13.01.2022

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši američki teniser Bred Gilber prokomentarisao je situaciju kroz koju prolazi Novak Đoković.

KRAJ NOVAKOVE KARIJERE KAKVU ZNAMO? Đoković pred NEMOGUĆOM misijom!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Nekadašnji četvrti teniser sveta smatra da će sve ovo što se dešava u Australiji ostaviti velikog traga na Novaka Đokovića, te da više nije siguran da će Srbin uspeti da obori rekord po broju osvojenih Grend slem titula.

Da ste me pre šest ili devet meseci pitali, pa čak i na US Openu, rekao bih da je on na dobrom putu da obori rekord u muškom tenisu po broju grend slemova. Zapravo, mislio sam da će oboriti rekord Margaret Kort. Mislio sam da može da uzme od 25 do 27 slemova. Ipak, mislim da će sada biti veliki broj turnira na kojima neće moći da učestvuje ako izabere da ostane nevakcinisan - rekao je Gilbert.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Gilbert dodaje da će Đoković imati veoma otežan put da se pojavljuje na turnirima.

- Nisam siguran u to da svaka zemlja ima medicinska izuzeća za kovid, znam da može da se da za nepravilan rad srca, ali biće svakako jako teško za profesionalnog igrača da je nevakcinisan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Zika

13.01.2022 12:18

Sve do sada sto se pokusava uciniti Novaku je apsolutni bezobrazluk.Da su rekli nemoze doci i igrati u Australiji mogao bih razumeti,ali ovo sto rade je i za banane drzave mnogo.Zat Novace zahvali im se i otici odatle da ne treniraju strogocu nad tobom.Sitne duse ce uvek biti podrepci.

Odgovori 46 7