UDARNA VEST: Španija stavila TAČKU na "SLUČAJ ĐOKOVIĆ"!

Autor:

Sport

13.01.2022

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarstvo unutrašnjih poslova Španije je demantovalo vest da se protiv Novaka Đokovića vodi istraga u Španiji.

UDARNA VEST: Španija stavila TAČKU na "SLUČAJ ĐOKOVIĆ"!

Foto: www.profimedia.rs

Prvi reket sveta Novak Đoković

Pojedini mediji su preneli kako je Novak nevakcinisan ušao u zemlju u decembru i time prekršio pravila, ali istrage nema.

Portparol ministarstva je za list Politiko dao kraću izjavu.

Ta vest je lažna. Niti je vlada naredila bilo kakvu istrahu, niti je bilo kakva istraga pokrenuta od strane policije u vezi pomenutog sportiste - naveo je on.

U španskom zakonu u vezi sa ulaskom građana iz Srbije u zemlju, stoji da "samo građani Srbije koji su potpuno vakcinisani ili imaju posebnu dozvolu, mogu da uđu u Španiju".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vesna

13.01.2022 22:08

Normalna drzava, za razliku od banana drzave Australije u kojoj je moto:"Veruj u mogucnost nemoguceg". Toliko su jadni da nisu ni svesni svoga blama, svoje tupavosti. Ograniceni su kao balkon. Ko bi rekao da tako nisko i mizerno mogu da padnu?!

Odgovori 23 5
Goran

14.01.2022 14:33

@Vesna - Da, jedna od sedam najrazvijenijih zemalja sveta sa njamanjom stopom smrtnosti. Baš su tupavi. Čisti blam. Pravosuđe ovisno o partiji na vlasti, kovid pasoš printaš kod prijatelja u garaži ili kupiš za 30 Evra. Narod se ništa ne pita nego samo jedan čovek zna sve i o svemu odlučije. Ti su Australci užasno glup, korumpiran i nepismen narod. Ne može čovek da pogreši i ne pročita mail, pa nosio je masku dok je zaražen hodao svetom. To što njegov tim ne zna da ispuni formular nije on kriv, a korona u stvari i ne postoji. Sve je to zavera da Nole ne osvoji turnir. Nije ni Rafal vakcinisan nego laže. Seronja.