DIJANA SA SUZAMA U OČIMA: Ovo je Novakova NAJVEĆA POBEDA, tek ćemo čuti šta je sve preživljavao!

Autor: Republika

Sport

10.01.2022

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

DIjana Đoković istakla je da je pravda pobedila i da je Novak izborio najveću pobedu u karijeri.

DIJANA SA SUZAMA U OČIMA: Ovo je Novakova NAJVEĆA POBEDA, tek ćemo čuti šta je sve preživljavao!

Foto: Starsport

Dijana i Novak Đoković

Novak Đoković oslobođen je odlukom suda u Melburnu, mada prema informacijama iz Australije, tamošnji ministar za imigracije Aleks Houk i dalje može da donese odluku o deportaciji.

Porodica Novaka Đokovića održala je konferenciju za novinare, a majka Dijana je sa knedlom u grlu govorila o situaciji u kojoj se našao njen sin.

- Novak je naučio da ne trpi pravdu i neistinu. Tek ćemo čuti šta je preživljavao. Ustao je protiv sistema i protiv Vlade. Ova situacija je za nas izuzetno teška. Trudili smo se da se izborimo za njega, da se njegov glas čuje širom sveta. Tuga, očaj, razočarenje, strah… Sve smo to oseali. BIlo je momenata kada nije imao telefon, nismo znali da li je dobro, ali je bolestan, ali je sit, da li je sve u redu sa njim… - rekla je Dijana i dodala:

- Želela bih da se zahvalim svima koji su ustali i podržavali ga. Ta energija mu je dala snagu da se izbori. U Melburnu su mu naši ljudi pružili ljubav i podršku koju je one čuo, ali nije mogao da vidi. Hvala Bogu, Boga još ima i da ima još pravde na ovoj planeti. Ovo je za mene njegova najveća pobeda u karijeri, veća od svih grend slemova - zaključila je Dijana Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading