SVI SMO MI - NOVAK ĐOKOVIĆ! Svi zajedno ko JEDAN, za našeg NOLETA!

Autor:

Sport

07.01.2022

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon konferencije za medije koju je čuo čitav svet održane u četvrtak, gde su izneti detalji o maltretiranju najboljeg tenisera ikada u Australiji, usledio je i skup podrške ispred Skupštine Srbije na kojem se pojavilo više stotina njegovih pristalica.

SVI SMO MI - NOVAK ĐOKOVIĆ! Svi zajedno ko JEDAN, za našeg NOLETA!

Foto: Tanjug/AP

Skup je najavljen i za danas, na Božić u isto vreme od 15.00 ispred Skupštine Srbije.

Porodica Đoković tim povodom je objavila i saopštenje povodom novog okupljanja. Saopštenje prenosimo bez redakcijskih izmena:

 Poštovani,

Porodica Novaka Đokovića poziva sve verne navijače i one koji podržavaju najboljeg tenisera na svetu u delikatnoj situaciji u kojoj se našao pred prvi grend slem turnir u sezoni – Australian open, da se i danas, na Božić, okupe ispred Skupštine grada u 15 časova. Najveći hrišćanski praznik je prilika da se još više oseti važnost zajedništva i iz Beograda u svet ode slika ogromne podrške koju najbolji teniser na svetu ima u svojoj zemji.

Srećan Božić!

Porodica Đoković.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Saša P.

07.01.2022 21:19

Ovo šovinističko ludilo koje je premijer Australije priredio Novaku nije čak ni Hitler priredio afroamerikancu Džesiju Ovensu na olimpijadi u Berlinu 1936. godine!