NJIHOVOM LUDILU NEMA KRAJA! Češkoj teniserki ukidaju vizu i sprovode u isti hotel sa Novakom! (FOTO)

Autor:

Sport

07.01.2022

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijske granične službe ukinule su vizu češkoj teniserki Renati Voračovoj.

NJIHOVOM LUDILU NEMA KRAJA! Češkoj teniserki ukidaju vizu i sprovode u isti hotel sa Novakom! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković na udaru sramnih kritika

Čehinja će sada proći istu proceduru kao i Novak Đoković, te biti premeštena u migracioni hotel.

Za razliku od srpskog tenisera, njoj je prethodno dozvoljeno da uđe u zemlju, a čak je i igrala pripremni turnir u Melburnu.

Trenutno nema informacija da li će ona uložiti žalbu na ovakvu odluku vlasti u Australiji, kao što je to učinio Đoković, kao ni da li će biti deportovana.

 

 

Kako navodi "ABC", Voračeva je uz medicinsko izuzeće stigla u Australiju gde se pripremala za prvi grend slem u sezoni, a isto je dobila na osnovu toga što je proteklog meseca preležala koronavrius.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Očajno Pero

07.01.2022 11:24

Ovo je trening za celo čovečanstvo. Shvatite kao moje budalesanje, baš me briga, ali vam tvrdim da je ovo proba da nas sve naprave savremenim robovima i sve nateraju da igramo kako oni sviraju. Setite se šta su radili svima u Australiji. Zatvorili su ih 3 meseca. Malte ne niko nije smeo iz kuće. Nije im bilo dovoljno jednom već su to dva puta ponovili. Bili su svi opitni kunići. Setimo se da je Australija izolovan kontinent i da su mogli lako da uvuše i eventalnu pobunu. Sada uvode viši režim. Ko neće da ih sluša prolaziće kao Novak. Sada sam siguran da ovo ništa nije slučajno već dobro osmišljen scenario. Novak je neko koga zna ceo svet. Biće mišljenje kada njemu ovo rade, šta će tek nama. E nećete kučkini sinovi, neće vam proći. Nećete nam uzeti slobodu i porobiti nas.