OVAJ ČOVEK VEĆ 9 GODINA ŽIVI U JEZIVOM HOTELU STRAVE GDE JE SMEŠTEN NOVAK ĐOKOVIĆ: Došao sam sa 15 godina, sada imam 24 i ovde sam i dalje (VIDEO)

Autor:

Sport

07.01.2022

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iranac Mehdi je otkrio detalje iz hotela za migrante u kom je smešten i Novak Đoković.

OVAJ ČOVEK VEĆ 9 GODINA ŽIVI U JEZIVOM HOTELU STRAVE GDE JE SMEŠTEN NOVAK ĐOKOVIĆ: Došao sam sa 15 godina, sada imam 24 i ovde sam i dalje (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Najboji teniser sveta Novak Đoković

Novak Đoković smešten je u hotelu za migrante i ponašaju se prema njemu kao da je kriminalac. Kako taj hotel izgleda i šta se tamo dešava? Odgovor na ta i mnoga druga pitanja dao je Mehdi.

Radi se o Irancu koji je devet godina u tom hotelu gde je Novak smešten. Njegova priča je potresna.

- Proveo sam devet rođendana ovde, došao sam sa 15 godina, sada imam 24 i ovde sam i dalje. Tražim način kako da ispunim svaki dan, moram da preživim, ako uspem da zaspim onda se trudim da spavam što duže, u suprotnom izađem na cigaretu, gledam film, čitam knjigu. Ako ne nađem ništa da radim, onda samo ležim u krevetu - rekao je Mehdi.

On je tražio azil u Melburnu, umesto toga je dobio nehuman tretman. Posle ukidanja vize je tu sada i Novak, koji se nalazi na spratu ispod njega, ali ne može da ga vidi zbog protokola i velikog broja policajaca koji su tu.

- Razočaran sam, jer svi hoće da me pitaju nešto o Novaku, raspituju se o hotelu zbog njega, a niko ne pita za nas. Neki od nas su ovde zaključani mesecima i godinama. Nikada nisam video ovoliko kamera i ovoliko pažnje. Nadam se da će Novak da nauči dosta o našoj situaciji i da će pričati o tome u javnosti - istakao je Mehdi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zaza

07.01.2022 09:32

Ovo gore od Gvatanama,konc logora Hitlerovih,samo je trebalo da se zajebu da uapse nekog poznatog,pa da pukne tikva!Kakvi licemeri i zlobnici!

Oslobodilac

07.01.2022 09:38

Pa NACISTIMA JE TO IMANENTNO ANGLOSAKSONCI SU NASTAVILI HITLEROV ZIVOT I DELO MADA SU ONI I PRE NJEGA BILI I GORI NACISTI SU Za njih DEDA MRAZ