KIRJOS STAO UZ NOVAKA: On je jedan od naših najvećih ŠAMPIONA! A onda se oglasio i Amerikanac!

Autor:

Sport

07.01.2022

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ranim jutarnjim satima po našem vremenu konačno se oglasio jedan od najvećih protivnika Novaka Đokovića, kako na, tako i van terena, poznat po "otrovnim strelicama" koje je upućivao.

KIRJOS STAO UZ NOVAKA: On je jedan od naših najvećih ŠAMPIONA! A onda se oglasio i Amerikanac!

Foto: Tanjug/AP/Ilustracija

Novak Đoković i Nik Kirjos, ilustracija

On je na svom Tviter nalogu podržao srpskog tenisera, istakavši da sve što se dešava nije pravedno i da sa situacijom mora da se postupi mnogo bolje.

- Pogledajte, stvarno verujem da treba da se uradi nešto. Vakcinisao sam se, zbog zdravlja sebe i moje majke, ali način na koji mi trenutno vladamo Novakovom situacijom je loš, jako loš. Pogledajte sve "mimove", naslove... On je jedan od naših najvećih šampiona, ali na kraju krajeva - čovek je. Postupajte bolje - rekao je Kirjos.

 

 

U isto vreme je i uz Novaka stao i američki teniser Džon Izner, koji se javio putem svog Tviter naloga.

- Ono kroz šta Novak sada prolazi nije u redu. Nema razloga da dobija takav tretman. Pratio je pravila, bilo mu je dopušteno da uđe u Australiju, a sada ga drže zatvorenog protiv svoje volje. Ovo je sramota. #JaSamSaNovakom - napisao je Izner.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading