JELENA ĐOKOVIĆ POSLALA MOĆNU PORUKU SVOM SUPRUGU, ALI I SVIM PRAVOSLAVCIMA: Volela bih da mi je tu porodica

Autor:

Sport

07.01.2022

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon nekoliko dana tišine i strepnje zbog situacije sa Novakom u Australiji, oglasila se Jelena Đoković koja je čestitala svima Božić uz poruku i fotku koja će dirnuti srca svih Novakovih fanova.

JELENA ĐOKOVIĆ POSLALA MOĆNU PORUKU SVOM SUPRUGU, ALI I SVIM PRAVOSLAVCIMA: Volela bih da mi je tu porodica

Foto: instagram.com/jelenadjokovicndf

– Srećan Božić svima koji ga danas slave! Mir Božiji! Želim da svi budu zdravi, srećni, sigurni i zajedno sa porodicama. Volela bih da je moja porodica danas na okupu, ali uteha mi je da smo barem zdravi. I mi ćemo rasti iz ovog iskustva – napisala je Jelena Đoković, koja je zahvalila i svima za poruke podrške i ljubavi.

 

 

Hvala vam dragi ljudi širom sveta što koristite svoj glas da pošaljete ljubav i podršku mom suprugu. Duboko udahnem da se smirim i nađem zahvalnost (i razumevanje) za sve što se sada dešava. Jedini zakon koji svi treba da poštujemo bez obzira gde se nalazimo je Ljubav i poštovanje drugih ljudi. Ljubav i praštanje nikada nisu greška, već moćna sila – istakla je Novakova supruga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading