UGLEDNI FORBS EKSKLUZIVNO OTKRIO: Ovo je RAZLOG zbog kojeg je Novak tražio medicinsko IZUZEĆE!

Autor:

Sport

06.01.2022

22:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slučaj Novaka Đokovića i dalje je tema broj 1 u svim svetskim medijima.

UGLEDNI FORBS EKSKLUZIVNO OTKRIO: Ovo je RAZLOG zbog kojeg je Novak tražio medicinsko IZUZEĆE!

Foto: Tanjug/AP/Youtube.com/Printscreen

Novak Đoković

Drama oko ulaska Novaka Đokovića u Australiju traje već dva dana, a najbolji teniser sveta se i dalje nalazi zatočen u jednom hotelu u Melburnu do odluke sude, koja se očekuje u ponedeljak.

Podsetimo, njemu su australijske vlasti zabranile ulazak u zemlju zbog toga što nije vakcinisan.

Kako prenose "Sidnej Morning" i ugledni "Forbs" Novak se odlučio na takav potez "zbog pozitivnog rezultata PCR testa u poslednjih šest meseci".

Naime, tri anonimna izvora, za koje se smatra da su i te kako relevantna, rečenicom "Veoma verovatno", opisali su gorepomenutu situaciju zbog koje je Srbin tražio medicinsko izuzeće kako bi se takmičio na Australijan openu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ipak, iako su organizatori Australijan opena odobrili Đokoviću pomenuto izuzeće, u sredu uveče mu je odbijen zahtev za radnu vizu.

Nedavni slučaj potvrđen PCR-om je jedno od važećih medicinskih izuzeća, zajedno sa „akutnim zdravstvenim stanjem“ kao što je podvrgavanje velikoj proceduri, prema smernicama australijske vlade koje su dale osnovu za Đokovićevu reviziju zahteva za izuzeće.

Premijer Australije Skot Morison pozvao je Novaka da obrazloži zbog čega je zatražio medicinsko izuzeće.

- Čekamo njegovo objašnjenje koje bi nam dokazalo zbog čega je tražio izuzeće. Ako su ti dokazi nedovoljni, onda on neće biti tretiran drugačije od bilo koga drugog i biće u sledećem avionu za povratak kući. Ne bi trebalo da postoje posebna pravila za Novaka Đokovića. Nikakva - rekao je Morison.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Nikita

06.01.2022 23:09

A sto bi za Djokovica vazula druga pravila IPAK ON NIJE ISUS' MADA NJEGIV OTAC TO MISLI I PRAVI MU VISE STETE NEGO KORISTI.

Odgovori 4 17
Aleksa

07.01.2022 01:03

Hoce ista pravila vaziti i za ostale tenisere koji su tamo a takodje nevakcinisani?

Odgovori 16 3
sasa

07.01.2022 03:07

https://doublebaytoday.com/seven-network-announce-nokak-djokovic-to-appear-as-special-guest-on-border-security/?fbclid=IwAR3R5wZZfHaNBg_2kmkuB_4JEHs_jnT2UsScVO1_Yt_Ny4MVVgANLD3udCY