POSLEDNJI TRZAJ IMPERIJE! Mrcvarenje Novaka je samo deo globalne igre! U sve je umešana ENGLESKA KRUNA!

Autor:

Sport

06.01.2022

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši Novakov trener Bogdan Obradović dao je interesantno viđenje cele situacije.

POSLEDNJI TRZAJ IMPERIJE! Mrcvarenje Novaka je samo deo globalne igre! U sve je umešana ENGLESKA KRUNA!

Foto: Starsport

Obradović i Đoković

Teniski trener Bogdan Obradović i bivši saradnik Novaka Đokovića smatra da je politika odgovorna za nezapamćen skandal uoči Australijan opena.

- Mislim da je ovo dokaz da nisu nestali Mathauzen i Aušvic već su se nastavili u drugom obliku. Ovo što je skuvano, nije skuvano u Australiji, nego u Londonu. Država Viktorija je vlasništvo engleske kraljice i ona praktično pokušava da poslednjim trzajima upravlja svetskim poretkom, ali moram da dam jednu informaciju, koju kraljica već zna, a to je da Olimpijske igre otvaraju kineski predsednik Si Đin Ping i ruski predsednik Vladimir Putin. To svima nama pokazuje da dolazi do zaokreta u svetskom poretku, a to je da se sve sa zapada seli na istok. Tako da, gospodo draga, izgubili ste utakmicu - rekao je za Kurir Bogdan Obradović, teniski trener.

Obradović smatra da su od svega napravili medijski skandal.

- Ovo je samo jedan od poslednjih trzaja biča, tog njihovog biča, umornog zmaja, koji više, praktično ne postoji. Pokušavaju da nekakvu predstavu učine zanimljivom svetskim medijima, ali to neće proći - dodao je Obradović.

Teniski trener smatra da će iz sve ove situacije jedino Novak Đoković izaći kao pobednik.

- Zna se ko je pobednik u svemu ovome. Novak Đoković je pomagao svima, i Italiji, i Japanu, davao je novac, a sve te zemlje se sada ne javljaju iz straha prema engleskom tronu. “Jadni ste i bedni” je moja poruka njima. Nakon ovih Olimpijskih igara u Pekingu, svima će biti jasno da se svetske sile nalaze na istoku, u Kini, i naravno Rusiji - zaključio je Obradović.

Republika

Foto: Starsport

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
kiki

06.01.2022 12:43

Lepog li jutros jutra, a još lepše bice sutra, sveto drvo kucu krasi, nek se vidi srbin da si, okicena srpska kuca, rakija se pije vruca, post se posti, vera cvrsta, a krsti se sa tri prsta, daruje nam pravoslavlje, ljubav, radost, srecu, zdravlje, svako dobro, SRETNO BADNJE VECE -Ja sam vec rekla, iza svega stoje anglosaksonci i ovo je dokaz da im vreme istice. Postali su previse nervozni a to je znak gubitnika. Novaku zelim svu srecu, on je dokazao koliki je covek a ovim sto cine sada australijski politicari vise omalovazavaju svoje lekare i medicinske strucnjake koji su dali 23 izuzeca plus Novaku. Svi su usli bez problema sem Novaka. Znaci da su politicari uzeli sebi prava da budu iznad struke. Neka im je na cast, ionako ih ceka ponor kao sve sluge novog svetskog poretka u poniranju.

Odgovori 25 1
Nemanja Nikodijevic

07.01.2022 10:54

Da gospodine Obradovicu, istina sto rekoste. Sva zla ovoga sveta su kreirana u kraljevskoj kuci u Londonu, najveci deo izvrsava Amerika. Sada tamo haos, pa se kraljica srucila na Australiju. Dzaba joj, sada ce da ispasta tamo negde gde nema pravo glasa.