SVE VEĆI BROJ AUSTRALIJANACA UZ NOVAKA! Oglasio se bivši AS: Ovo nije dobro za AO i našu zemlju!

Autor:

Sport

06.01.2022

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pol Meknejmi, bivši direktor Australijan opena, stao je u odbranu Novaka Đokovića.

SVE VEĆI BROJ AUSTRALIJANACA UZ NOVAKA! Oglasio se bivši AS: Ovo nije dobro za AO i našu zemlju!

Foto: Printscreen/Youtube/Starsport/Ilustracija

Nekada najbolji dubl igrač sveta, dva puta šampion Dejvis kupa sa Australijom, kaže da ukidanje vize Đokoviću može samo da šteti njegovoj zemlji.

- Ono što znam je da se ovako nešto nikad nije desilo nijednom igrači u istoriji Austalijan opena. A desilo se braniocu titule i, voleli ga ili ne, Novak je osoba koja stoji uz svoja ubešena i pridržava se svih postavljenih pravila - rekao je Meknejmi u kolumni za "The Age".

Rekao je i da je Đoković izabrao da se kocka jer nije vakcinisan, ali i da je krenuo u Australiju jer je dobio medicinsko izuzeće.

- Birao je da baci kocku i prihvati posledice, ali ne bi ni došao da nije odobreno medicinsko izuzeće. Mogu da budu popularna mnogima, ali ne donosi dobro Australijan openu, niti međunarodnoj reputaciji Australije kao otvorene i nacije dobrodošle za sve - zaključio je bivši najbolji dublaš.

Republika

Foto: Printscreen/Twitter

Podrška ne nedostaje

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading