NOVAK PREŽIVEO TORTURU U MELBURNU: Đokovića MALTRETIRALI na aerodromu, a evo šta SLEDI!

Autor:

Sport

05.01.2022

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpskom teniseru Novaku Đokoviću nije dozvoljen ulazak u Australiju, a naš portal ekskluzivno otkriva detalje "torture" kroz koju je Srbin prošao na aerodromu u Melburnu.

NOVAK PREŽIVEO TORTURU U MELBURNU: Đokovića MALTRETIRALI na aerodromu, a evo šta SLEDI!

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser na planeti Novak Đoković

Nole je smešten u posebnu sobu, oduzet mu je telefon i nije imao pristup internetu zbog lošeg dometa. Kada je stupio u kontakt sa advokatima, počeli su pregovori sa australijskim zvaničnicima, a najavljene su i tužbe.

Uzeli su mu telefon i čuvala su ga dva čoveka i posle sat vremena su mu dali stolicu. Novak je potom dobio telefon da priča sa pravnim zastupnicima, međutim tamo gde je bio nije bilo interneta, a i mreža je slaba, pa nije mogao da komunicira sa njima. To je zatvoren prostor, sa čvrstim zidovima. Protekom još sat vremena seli su za sto kako bi videli šta i kako dalje, najavljene su tužbe, a čak je i Australijan open najavio da će krivično goniti državu Australiju. - navodi naš izvor blizak Đokoviću.

Podsetimo, početak Australijan Opena zakazan je za 17. januar, a kako su tamošnje vlasti prevarile srpskog tenisera možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading