EKSKLUZIVNI DETALJI IZ MELBURNA: BEZOBRAZLUK ogranizatora, Australijanci PREVARILI Đokovića!

Autor:

Sport

05.01.2022

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković se trenutno nalazi na aerodromu u Melburnu, pošto mu australijske vlasti ne dozvoljavaju da uđe u zemlju. Izvor blizak Novaku Đokoviću za portal Republika objasnio je šta se sve izdešavalo pre puta u Australiju, kao i po samom dolasku na aerodrom.

EKSKLUZIVNI DETALJI IZ MELBURNA: BEZOBRAZLUK ogranizatora, Australijanci PREVARILI Đokovića!

Foto: Tanjug/AP

On navodi da je Novak trebalo da učestvuje i na ATP kupu, jer je za to dobio dozvolu australijskih vlasti. Ipak, nedugo pred početak ATP kupa oni su iz njima znanih razloga promenili odluku.

- On nije igrao ATP kup, gde je planirao da učestvuje, jer nije imao potvrdu da može tamo da igra. Novak je ispunio jedan od alternativnih uslova za dobijanje medicinskog izuzeća. Spremao se za ATP kup i dobio je negativan odgovor, zašto, druga je tema. I onda je nekako njegov medicinski tim dobio zeleno svetlo i garancije AO i države da može da dođe, u suprotnom ne bi išao tamo. Nije išao na svoju ruku, nije lud. Prva četiri sata uopšte mu nisu dali da priča sa svojim timom - navodi izvor blizak Novaku Đokoviću.

Podsetimo, početak Australijan opena zakazan je za 17. januara, a Đoković je prvobitno dobio medicinski izuzeće za učestvovanje na prvom Grend slemu u sezoni, a po sletanju na aerodrom nastale su komplikacije oko Novakovog ulaska na najmanji kontinent.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading