MALTRETIRALI GA DO SITNIH SATI: Novaka tretirali kao IMIGRANTA - evo koji DOKAZ su mu tražili!

Autor:

Sport

05.01.2022

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi reket sveta Novak Đoković podvrgnut je skandaloznom tretmanu uoči zvaničnog ulaska u Australiju.

MALTRETIRALI GA DO SITNIH SATI: Novaka tretirali kao IMIGRANTA - evo koji DOKAZ su mu tražili!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković na udaru sramnih kritika

Postavljeno je pitanje validnosti Novakovog medicinskog izuzeća, na osnovu kojeg je dobio dozvolu za učešće na Australijan Openu.

Zbog toga je Đoković prema informacijama novinara Pola Sakala iz "The Age", bio na višesatnom ispitivanju u prostorijama na aerodromu Tulamarin, koje je trajalo do 01.15 po lokalnom vremenu.

Navodno su na ispitivanju ostala nerešena pitanja da li Novak ima adekvatnu dokumentaciju i da nije jasno da li je infekcija korona virusom u poslednjih šest meseci, za koju se sumnja da je Novakov razlog za medicinsko izuzeće, dovoljan dokaz da se obezbedi ulazak u Australiju prema saveznim smernicama.

Ulazak 1. tenisera sveta Novaka Đokovića u Australiju bio je u neizvesnosti u četvrtak rano ujutro zbog zabrinutosti zbog dokaza koji podržavaju njegovo izuzeće od vakcine, kao i potencijalno pogrešne prijave za vizu.

Viktorijanska vlada odbila je kasnonoćni zahtev da sponzoriše svetsku vizu broj 1 nekoliko sati pre nego što je sleteo u Melburn oko 23.30.

Dvadesetostrukog pobednika grend slem turnira, kome je odobreno izuzeće da igra na ovomesečnom Otvorenom prvenstvu Australije, ispitivali su zvaničnici australijskih graničnih snaga u prostoriji na aerodromu Tulamarin u Melburnu do najmanje 1.15.

Kako će se ceo slučaj razrešiti ostaje da se vidi, a ako sve prođe u skladu sa procedurom, nema dileme da će Srbin imati dodatan motiv da stigne do 21. Grend slem titule u Melburnu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Petrasin

06.01.2022 05:25

Australijske diplomate odmah proterati iz Srbije, da predsednik nepriča samo, Srbija je uz Tebe, već da deluje i da pokažemo zube za Novaka koji nam je ovako napaćenima doneo toliko radosti u životu.