CRNE SLUTNJE BRITANACA: Kraj! Đoković neće osvojiti više nijedan Grend slem!

Autor:

Sport

01.01.2022

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinari uglednog Eurosporta su izneli predviđanja za 2022. godinu, a ona vam se provereno neće nimalo dopasti!

CRNE SLUTNJE BRITANACA: Kraj! Đoković neće osvojiti više nijedan Grend slem!

Foto: Tanjug/AP

Najboji teniser sveta Novak Đoković

Naime, predviđanja kažu da Novak Đoković neće biti više vladar "belog sporta", a da će Lionel Mesi zajedno sa Argentinom slaviti na SP u Kataru.

Pit Šarland predviđa ovu fudbalsku bajku.

- Mesi je na Kopa Amerika prošle godine konačno dobio dugo željeni reprezentativni trofej. Tim Argentine je završio proces ponovne izgradnje pod selektorom Lionelom Skalonijem i Argentinci deluju veoma dobro. Osim toga, Skaloni je našao način da u prvi plan stavi Mesijeve kvalitete. Zašto da ne?

Republika

Foto: Tanjug/AP

Serhio Aguero i Lionel Mesi

Ljubitelje sporta u Srbiji možda najviše zanima predviđanje Toma Adamsa u vezi sa raspletom u vrhu muškog tenisa.

- Novak Đoković ulazi u 2022. godinu sa željom da dokaže da je najveći teniser svih vremena. Međutim, u 2021. godini mogli smo da posvedočimo dolasku nove generacije koju predvode Aleksander Zverev i Danil Medvedev. Prvi je osvojio olimpijsko zlato i završni masters, a drugi US open. Obojica sada znaju da mogu da pobede Novaka na najvećoj pozornici. Ne kažem da Novak više neće osvajati slemove, siguran sam da hoće, ali mislim da će u 2022. godini Saša i Danil zajedno osvojiti više slemova neko Novak. Osim toga, mislim da će neko od njih dvojice izbiti na prvo mesto ATP liste. Moguće jke da da kraju 2022. godine posle 18 godina imamo prvog igrača sveta koji nije član "velike trojke"- piše britanski novinar.

Moglo bi da se dogodi da Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer ne osvoje nijedan Grend slem, i to ne samo u 2022. godini, već i zauvek.

Tu je i predviđanje da bi Naomi Osaka mogla da se vrati na prvo mesto WTA liste, kao i da će Ešli Barti osvojiti Australijan Open.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Ja

02.01.2022 09:03

Ovi englezi su gluplji nego sto sam mislio sad ste mu dali novi cilj hvala vam na tome verujem da ce vas ubrzo razocarati