REVOLUCIJA PRED 2022: Federer i Nadal OTPALI!

Autor:

Sport

23.12.2021

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuskinja Marion Bartoli ocenila je da će Novaku Đokoviću naredne sezone najveća pretnja biti tandem Danil Medvedev/Aleksandar Zverev.

REVOLUCIJA PRED 2022: Federer i Nadal OTPALI!

Foto: Tanjug/AP, Pixabay

Ona je na taj način preskočila Rodžera Federera i Rafaela Nadala, ali je poručila da se odnos Srbina i Rusa ne može tretirati kao "rivalstvo".

Ne možemo da nazovemo njihove duele kao rivalstvo, velika je razlika u godinama. Ne igraju u istoj eri. Novak je bio deceniju pre - istakla je Bartoli za sajt "Tenis Mejdžors", a zatim je dodala:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Zverev i Đoković

- Ne šljaci i travi još je dugo put za Danila. Pogotovo na šljaci. Opet, mislim da će protiv njih dvojice Novak imati najviše problema da osvoji Grend slemove - podvukla je Bartoli.

Podsetimo, Medvedev je nadigrao Noleta na US Openu, Zverev u Tokiju i Torinu, ali je prvi reket sveta ipak dokazao dominaciju osvajanjem tri Grend slem titule tokom 2021. godine koju je završio na čelu ATP liste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading