NOŽ U LEĐA ĐOKOVIĆU! "Neka se svi ugledaju na Nadala i Federera! Novakov veliki prijatelj ŠOKIRAO IZJAVOM!

Autor:

Sport

18.12.2021

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski teniser Endi Marej iznenadio je planetu kada je savladao Rafaela Nadala posle pet godina i slavio sa 6:3, 7:5. A za titulu će u Abu Dabiju igrati protiv Rusa Andreja Rubljova.

NOŽ U LEĐA ĐOKOVIĆU! "Neka se svi ugledaju na Nadala i Federera! Novakov veliki prijatelj ŠOKIRAO IZJAVOM!

Foto: Tanjug/AP

Endi Marej i Novak Đoković

Endi je posle meča pohvalio igru Nadala kojem je to bio prvi meč posle više od četiri meseca pauze zbog operacije stopala.

- Oduvek sam pričao koliko volim da gledam Rafu kada je na terenu. On je briljantan model, ne samo za sve ostale igrače, da se ugledaju na njega, već kao neko ko je stalno na oku javnosti - istakao Marej.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Marej je istakao i da su karijere Nadala i Rodžera Federera pri završetku i pozvao je sve da uživaju u njihovoj igri.

- I Rafa i Rodžer se dobro nose na terenu, podigli su letvicu visoko, biće mnogo teško drugim igračima da ih dostignu. I jedan i drugi su sjajne ličnosti, doduše različiti su, ali su pomogli da ovaj sport dođe na jedan sasvim drugi nivo.

Britanac je takođe izjavio i da će i njemu biti žao kada oni okončaju svoje karijere.

- Kada završe kerijere, biće to težak momenat za tenis. Oporaviće se, ali neće biti lako zameniti ih. Svi ljubitelji tenisa trebalo bi da uživaju u tome dok još igraju jer to neće trajati večno - zaključio je Marej.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading