NIKADA MI NIŠTA LOŠE NIJE URADIO, ALI: Italijan bez dlake na jeziku o Novaku Đokoviću!

Autor:

Sport

05.12.2021

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

ovogodišnji finalista Vimbldona, Mateo Beretini, priznao je da je oduševljen željom Novaka Đokovića da se, i nakon tolikog broja uspeha, i dalje bori za nove trofeje.

NIKADA MI NIŠTA LOŠE NIJE URADIO, ALI: Italijan bez dlake na jeziku o Novaku Đokoviću!

Foto: Tanjug/AP

Italijan je bio rival Novaku u finalu Vimbldona, a Srbin je slavio sa 3:1 (6:7, 6:4, 6:4, 6:3). Bio je to njihov četvrti međusobni duel i četvrta pobeda Đokovića.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Italijanski teniser Mateo Beretini

- Novak mi nikada nije uradio ništa loše, osim što me je pobedio svaki put kada smo igrali. Po mom mišljenju, on ima drugačiji mentalitet od ostalih. Impresioniran sam njegovom željom da nastavi da pobeđuje posle svih uspeha koje je imao prethodnih godina. Posle osvojene titule na Kvinsu, mnogo novinari su mi rekli da mi kladionice daju velike šanse da odem do finala. Mislio sam da su ludi. Ipak, shvatio sam da mom stilu igre odgovara trava i verujem da sam postao jedan od najopasnijih igrača na toj podlozi - zaključio je Beretini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading