STIŽU NAM LEPE VESTI: Promocije softbola širom Srbije!

Autor: Republika

Sport

05.12.2021

14:58

Softbol sport u Beogradu, nastavlja sa raznim aktivnostima. Jedna u nizu je sproveden od juna do kraja novembra na nekoliko lokacija u Beogradu.

STIŽU NAM LEPE VESTI: Promocije softbola širom Srbije!

Foto: Softbol savez Srbije

Klub "Svet sporta scorpions" sproveo je akciju "Treniraj i napreduj kroz kampove softbol sporta". Centralni kamp je održan uz pomoć Gradskog sekretarijata za sport i omladinu Beograda.

Zajedno su se okupili softbolaši i softbolašice iz nekoliko vojvođanski gradova i Beograda u studentskom odmaralištu na Avali, krajem jula, pred odlazak ekipe Voša na Evropski kup u Sofiji.

Foto: Softbol savez Srbije

Softbol u Srbiji

- Studentsko odmaralište na Avali, po ko zna koji put se pokazalo kao sjajan izbor, jer je blizu softbol terena u Ripnju, a ima i odličnu salu za predavanja. Tokom godine akcija je sprovedena u Ripnju i Železniku. Posle nje dobili smo i nekoliko početnika softbola, koji nastavljaju da treniraju naš sport - istakao je Momčilo Božić, predsednik kluba Svet sporta. 

Foto: Softbol savez Srbije

Softbol u Srbiji

Inače, u Softbol savezu Beograda, planiraju da održe kamp na Zlatiboru, koji će se održati kad i kamp koji podržava Ministarstvo omladine i sporta, na kome će biti talentovani softbolaši i softbolašice iz Vojvodine.

Komentari (0)

Loading