MEDVEDEV IH NE ZAREZUJE NI ZA SUVU ŠLJIVU: Rus PONIZIO Hrvate ZBOG Novaka!

Autor:

Sport

05.12.2021

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nedelju od 16 časova na programu je finale Dejvis kupa, a uoči meča protiv Hrvatske oglasila se glavna uzdanica "Zbornaje komande" - Danil Medvedev.

MEDVEDEV IH NE ZAREZUJE NI ZA SUVU ŠLJIVU: Rus PONIZIO Hrvate ZBOG Novaka!

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev i Novak Đoković

Drugi reket sveta je očigledno navijao za Srbiju u polufinalu, a izrazio je žaljenje što neće biti spektakla protiv Novaka Đokovića u odlučujućoj borbi za "Salataru".

Bila bi posebna stvar igrati sa Novakom u finalu. Uvek je tako. Ali ovo je Dejvis kup, dobio je svoje mečeve, a nije u finalu - rekao je Medvedev.

Rus se osvrnuo na "rat" koji vodi sa španskom publikom.

Da budem iskren, ako želite da slavite posle meča, birate da uradite nešto smešno, zabavno. U našem ruskom timu, posebno je zabavno videti naše španske trenere kako pričaju ruski. Znaju nekoliko reči. Karen zna samo kako da kaže, 'mirno, mirno'. Kada igramo karte, fudbal ili tenis, uvek to govori. Kada je Kristijano Ronaldo igrao za Real, umeo je to da radi prilikom proslave gola. Zato smo to uradili. Osetio sam da je to zabavno, možda je bilo pogrešno. Ali uradio sam to i kao i uvek prihvatam posledice svega - rekao je ruski teniser, pa uputio izvinjenje:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Izvinjenje Špancima - Danil Medvedev

Sve što radim, pogotovo na terenu i još više u svom životu, to su čiste emocije. U privatnom životu sam mirniji. Na terenu postoji višak adrenalina koji pritiče kroz moje vene. Mrzim da gubim. Tada imam manje vremena i energije da zastanem i razmislim. Ponesu me emocije, nekad dobre, nekad loše. Kao i ranije u karijeri, nisam namerno provocirao publiku, nikad to ne radim tako. Kada igrate meč, možete da imate ljude protiv sebe, ponekad je to 50/50, ponekad u vašu korist. Ako uradim nešto što ih isprovocira, ne radim to da bi se osećali loše. Ne vidim tu ništa loše. Ako se neko zbog toga osetio loše, izvinjavam se.

Inače, selekcija Rusije je apsolutni favorit za trijumf na ovogodišnjem Dejvis kupu, o čemu više možete da pročitate OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading