CEO SVET NAM SE SMEJE U LICE: Jedva su dočekali da OPLETU po Srbiji!

Autor:

Sport

04.12.2021

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poraz selekcije Srbije od Hrvatske odjeknuo je širom sveta, a naročito u Španiji, u čijoj je prestonici meč i odigran.

CEO SVET NAM SE SMEJE U LICE: Jedva su dočekali da OPLETU po Srbiji!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Španski mediji su začuđeni činjenicom da naša selekcija nije prošla u finale, s obzirom da ima najboljeg igrača u istoriji tenisa - Novaka Đokovića! Ipak, Noletu je falila podrška tokom čitavog toka turnira...

- Pavić i Mektić su okončali Đokovićev san i odveli Hrvatsku u finale. Uvek postoji prvi put. Hrvatska, koja nikad nije pobedila komšije iz Srbije, osetila je ukus pobede u ključnom trenutku, u polufinalu turnira. Đokoviću ovog puta nije imao ko da asistira. Tenis je individualni sport, ali u glavnom takmičenju reprezentacija, tim mnogo znači - stoji u analizi čuvene "Marke", koja podvlači:

Srbi imaju najboljeg u istoriji ali ništa više. To se pokazalo u prethodnim mečevima, a potvrdilo u polufinalu.

U sličnom tonu pišu i ostali mediji na Pirinejima.

"Mundo Deportivo" prenosi da se "Đoković nasukao igri parova", dok je "El Pais" konstatovao da je "Broj jedan sa Krajinovićem popustio pod moćnim parom rivala".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Španci grme - Srbi nemoćni pred Pavićem i Mektićem

Podsetimo, Hrvati čekaju nedeljno finale u kome će se za titulu nezvaničnog prvaka sveta boriti sa boljim iz duela Rusija - Nemačka. Ipak, komšije imaju minimalne šanse za osvajanje popularne "Salatare", o čemu više možete da pročitate OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
damon

04.12.2021 14:55

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha :)))))

NOLE JE IGRAO ZA MAMU

04.12.2021 18:32

Nemoze uvek za tatu.

samo nek se tese

04.12.2021 23:03

Spanci su igrali pred svojom publikom, a nisu prosli dalje od grupne faze... jeste, mi smo se provukli kroz iglene usi, ali i to je bolje od njih, posto smo u sledecem krugu prosli dalje... Prema tome, nasi se jesu nasukali, ni Novak ih nije mogao spasti, ali Spanci nek se pokriju usima, jer su i njihovi igraci dobro plasirani...

Jastreb

05.12.2021 06:00

Ne osvaja se pehar sa jednim igračem jel Srbija sem Novaka koji uvek maksimalno donosi nemamo više niti jednog igrača. Svi ovi jadnici koje pozivaju u reprezentaciju su na nivou naših devojčica koje igraju. To što "sportski novinari" pišu budalaštine za 10 ćevapa odmah se vidi kao glupost čim ovi jadnici nastupe bilo gde a novinare odah svrstao u de*ile.