REČI KOJE TRESU REGION: Majke mi, PROLAZIMO Hrvate!

Autor:

Sport

03.12.2021

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da se ka svetskoj tituli krene!

REČI KOJE TRESU REGION: Majke mi, PROLAZIMO Hrvate!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Ćaćić i Novak Đoković

Teniseri Srbije danas u Madridu (prvi singl meč u 16.00) idu na megdan Hrvatskoj u polufinalu Dejvis kupa, s jasnom namerom da i treći put u najprestižnijem takmičenju uzmu meru "kockastima" i dođu do nedeljnog finala i borbe za "salataru".

Novaku Đokoviću i drugovima su u sva tri dosadašnja duela završnog turnira Svetske grupe presudni bili dublovi, a da ovoga puta sve mora da bude rešeno posle dva singl meča, smatra Bogdan Obradović, bivši selektor Srbije, koji za Srpski telegraf poručuje da komšije nemaju šanse danas.

- Pametan vojnik, kada korača, gleda da ne nagazi na minu, a za nas bi nagazna mina bio dubl, gde su Hrvati mnogo jaki. Zato sam ubeđen da ćemo sve rešiti posle singl mečeva, a, osim neprikosnovenog Novaka Đokovića, uzdam se i u Filipa Krajinovića. Njih dvojica će dobiti svoje mečeve i dovesti nas do prolaza u finale i ključnih 2:0, pa se dubl, ako ne počne pre 20 časova, i neće igrati. Razmontirali smo Hrvate dva poslednja puta u Dejvis kupu, i to kada su bili mnogo jači nego sada, pa sam ubeđen i sada u naš prolazak u finale. Toliko sam uveren da se kunem u majku da idemo u finale - puca od optimizma Bogdan Obradović.

Republika

Foto: Starsport

Iskren do srži i bez diplomatsko-uvijenih odgovora, teniski mag analizira prednosti Srbije protiv Hrvatske.

- Marin Čilić je poluraspadnut igrač, takoreći ne postoji u ozbiljnom tenisu, dok su im ostali u singlu smešni. Gde su oni uopšte, tamo negde posle 200 i nekog mesta na ATP rang-listi. Dobijamo mi ovo, a onda osvajamo "salataru" u nedelju. Izmakle su Olimpijske igre Novaku, ali neće mu izmaći i Dejvis kup, videćete - zaključio je harizmatični Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mls

03.12.2021 17:55

E moj Obradovicu... Sta sad kazes za tog nekog posle 200 mesta na listi. Bolje reci da su svi nasi poluraspadnuti, a ne Cilic koji pruza trenutno ozbiljan otpor prvom reketu sveta, a da nam nije Djokovica, tenis bi nam bio na nivou kriketa.

Odgovori 23 0