IGRAĆE U MELBURNU! Srbin POTVRDIO učešće na Australijan openu!

Autor:

Sport

03.12.2021

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bura oko učešća tenisera na predstojećem gren slemu, Australijan openu, još uvek se ne stišava. Država Viktorija, gde se u Melburnu i odigrava prvi gren slem u sezoni, prema izglasanim zakonima, ne dozvoljava ulazak nevakcinisanim građanima.

IGRAĆE U MELBURNU! Srbin POTVRDIO učešće na Australijan openu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i NIkola Ćaćić

I dok ceo svet čeka odluku prvog tenisera sveta Novaka Đokovića i njegov odgovor hoće li učestvovati na turniru koji je osvajao devet puta u karijeru, stiže informacija da ćemo u Melburnu imati priliku da sigurno gledamo jednog srpskog tenisera, Nikolu Ćaćića

Foto: Starsport

 

Ćaćić je za naš portal Republika.rs otkrio da se sprema za put u Australiju. 

- Naravno da ću učestvovati na Australijan openu. Prijavili smo se isto i za ATP kup, tako da se nadam da ćemo i to igrati 3. januara, nakon toga ide jedan ATP turnir i onda Australijan open, gde je svim vakcinisanim igračima dozvoljen ulazak u Australiju. Što se mene lično  tiče, ja idem tamo da igram sa partnernom sa kojim sa igrao i prošle godine Brkićem i nadam se da ćemo odraditi dobre pripreme za Melburn i proći dosta dobro tamo - istakao je Ćaćić za naš portal. 

 Otvoreno prvenstvo u Australiji u tenisu održaće se od 17 do 30 januara. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading