HRVAT PRETI ĐOKOVIĆU: Čilić puca od SAMOPOUZDANJA pred meč sa Srbijom!

Autor:

Sport

02.12.2021

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski teniser Marin Čilić smatra kako može da pobedi najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića u Dejvis kupu ukoliko ispravi greške iz proteklog meča koji je odigrao sa Janikom Sinerom.

HRVAT PRETI ĐOKOVIĆU: Čilić puca od SAMOPOUZDANJA pred meč sa Srbijom!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Marin Čilić

U petak od 16:00 u polufinalu Dejvis kupa snage će odmeriti Srbija i Hrvatska.

Sve oči će biti uprte u meč Novaka Đokovića i Marina Čilića, a hrvatski as veruje da ima šanse protiv najboljeg na svetu.

- Očekuje nas zasigurno teška borba sa Srbijom. Radi se o neverovatno kvalitetnoj ekipi. Osim Novaka imaju još tri-četiri sjajna igrača koji su uvek jako neugodni. Ali daćemo sve od sebe i nadamo se pozitivnom ishodu u tom dvoboju. Rezultati u Torinu su nam drastično digli samopouzdanje, duh u reprezentaciji je veoma pozitivan. Borna Gojo je pokazao još jedanput da je fenomenalan igrač za DK i nadam se da će pobede iz ovog takmičenja pretočiti u individualne pobede i uspeh na ATP Turu. A Nikola i Mate su uvek spremni da odigraju odlične mečeve, kao u celoj sezoni. Ja sam odigrao odličan meč sa Sinerom, uz naravno nekoliko stvari koje nisu funkcionisale, ali verujem da to mogu ispraviti i da ću protiv Novaka odigrati sjajan meč- rekao je Čilić.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Čilić udara na Đokovića u polufinalu Dejvis kupa

Govorio je i o publici u Madridu.

- U Torinu su nas stvarno neverovatno podržali. Imali smo veliku podršku naših navijača koja nas je nosila, čak i protiv Italijana na njihovom terenu. Do Madrida je dalji put, ali čujemo da će doći naši navijači i ovamo i sigurno će nas motivisati da igramo što bolje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading