ĐOKOVIĆ "ZAPALIO" REGION: Ovako je Novak najavio meč sa Hrvatima u polufinalu Dejvis kupa!

Autor:

Sport

02.12.2021

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je sa velikim respektom najavio polufinale Dejvis kupa koji će selekcija Srbije igrati protiv Hrvatske.

ĐOKOVIĆ "ZAPALIO" REGION: Ovako je Novak najavio meč sa Hrvatima u polufinalu Dejvis kupa!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Ćaćić i Novak Đoković

Đoković i Ćaćić su doneli veliku pobedu u dublu protiv kazahstanske kombinacije i tako zakazali okršaj sa Hrvatima.

- Rivalstvo je veliko, mi smo komšije. Uvek je to neki dodatni pritisak, motiv, pritisak, obe zemlje žele pobedu. Bez obzira šta se dogodi na terenu, ono šta je bitno jeste da postoji poštovanje i prijateljstvo na terenu i van njega. Siguran sam da će oba tima dati sve za pobedu. Nije u pitanju samo pobeda na talonu, već i to što igramo jedni protiv drugih, obema reprezentacija to mnogo znači- rekao je Novak Đoković nakon susreta sa Kazahstanom.

Najbolji teniser sveta zna da neće biti lako...

- Hajde da vidimo šta će se desiti, nadam se da ćemo dobiti taj prvi singl. Imamo dan za odmor, dan je dug. Kada niste na terenu, emotivno ste tu, navijate, podržavate sunarodnike, stvarno je razlika velika. Lepo je kada imate dan više da se odmorite i da skupite energiju- rekao je Novak i dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Đoković veruje u pobedu protiv Hrvata

- Imamo dobru hemiju, možemo da pobedu i to nam je cilj, veoma smo motivisani.

Selektor Viktor Troicki se podsetio da dobro pamti pobedu nad Hrvatima iz 2010. godine, kada su osvojili Dejvis kup, ali dodaje da su svi pre svega prijatelji.

- Videćemo, imamo dan odmora, Kecmanović jeste izgubio, ali je naučio mnogo, dići će glavu gore. Računam na svu trojicu, svako treba da bude spreman. Bio je blizu pobede, igrao je zato što je dobio Kukuškina u prethodnom njihovom duelu. Odgovarale su neke stvari na kraju nije ispalo kako treba, ali stojim iza te odluke. Zajednički donosimo odluke, ali sam ja taj koji preseče na kraju. Videćemo ko će biti spreman za petak. Znamo njihovog drugog igrača dobro, tako da pripremićemo se, trenirao sam sa njim...- rekao je Viktor Troicki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading