PALE SVE MASKE! Đoković rešio da progovori o velikoj OPASNOSTI!

Autor:

Sport

29.11.2021

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi reket sveta Novak Đoković izneo je očekivanja pred okršaj Srbije i Kazahstana u četvrtfinalu Dejvis kupa.

PALE SVE MASKE! Đoković rešio da progovori o velikoj OPASNOSTI!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Nole je istakao da će velika pretnja biti Aleksandar Bublik, koji igra veoma "rizično", a ići će na pobedu protiv Srbina.

- Ekipa koja je verovatno najviše potcenjena. Pobedili su u svojoj grupi. Imaju Bublika, izuzetno nezgodan igrač. Igra riskantan tenis, može da bude izuzetno opasan. Gledao sam ga malo, imao je visok nivo tenisa. Neće imati šta da izgubi, ići će na pobedu protiv mene - najavio je Đoković, koji je potom dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

"Neće biti lako sa Bublikom" - oglasio se Novak pred Kazahstan

Kukuškin je veteran, neko ko je igrao puno i pobeđivao u važnim mečevima. Ima dosta iskustva. Mi imamo podmlađen tim. Videćemo ko će igrati. Imamo razne kombinacije. Ukoliko dođe do dubla, danas smo se malo uigravali, trenirali određene situacije. Imamo pet igrača, razne kombinacije. Radujemo se što ćemo igrati pred publikom. U Insbruku je bila malo sablasna atmosfera. Nadam se da će doći naši ljudi, koji živeo ovde ili koji mogu da doputuju iz Srbije da nas podrže i da idemo što dalje - istakao je Novak Đoković.

Meč Đoković - Bublik na programu je u sredu od 16 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading