CEO SVET U EUFORIJI: Novak Đoković U FILMU sa legendarnim holivudskim glumcem (VIDEO)

Autor:

Sport

19.11.2021

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dok iščekujemo nastavak završnog Mastersa u Torinu na kojem najbolji teniser sveta, Novak Đoković, večeras igra meč trećeg kola i dok ga u subotu očekuje polufinale protiv Nemca Aleksandera Zvereva, na društvenim mrežama se širi interesantan snimaki u kojem su glavni junaci sestre Vilijams i holivudski glumac Vil Smit.

CEO SVET U EUFORIJI: Novak Đoković U FILMU sa legendarnim holivudskim glumcem (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković

Naime, u toku je snimanje filma "Kralj Ričard" koji prati život Ričarda Vilijamsa, oca slavnih teniserki Venus i Serene.  

Glavnu ulogu u filmu tumači Vil Smit ali i Novak je dobio svojih par minuta na velikom platnu. 

Video porukom su se javile mnoge svetske zvezde, a među njima je i bio Novak Đoković koji je govorio o američkim teniserkama.

- Sve što rade, na terenu i van njega, zaista je inspirativno. Sport toliko duguje sestrama Vilijams. Njihova upornost je neverovatna. Njihova spremnost da nastave da pišu knjigu istorije našeg sporta je nešto što mene i mnoge druge zaista motiviše da krenemo njihovim stopama - rekao je Novak Đoković i dodao:

- Ja sam jedan od miliona navijača širom sveta koje imaju. Oni su ikone sporta. Takođe sebe smatram njihovim prijateljem. Sećam se ove noći kada smo osvojili trofeje Vimbldona, i Serena i ja, pozvao sam je da pleše sa mnom. Uvek je u igri za to, uvek raspoložena za zabavu. Mnogo smo se zabavljali i smejali - istakao je Đoković

 

 

Podsetimo se kako je izgledao i čuveni ples Novaka i Serene nakon osvajanja Vimbldona. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading