ON JE SPASAO NOVAKA ĐOKOVIĆA! Ovo je SUVA ISTINA!

Autor:

Sport

18.11.2021

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najbitnijih osoba timu Novaka Đokovića je i fizioterapeut Ulises Badio, stručnjak koji je na neki oporavio i spsao Novaka Đokovića nakon perioda u kome je kuburio sa povredama.

ON JE SPASAO NOVAKA ĐOKOVIĆA! Ovo je SUVA ISTINA!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković prvi reket sveta

Ovaj 43-godišnji stručnjak, rođen u argentinskom Santa Feu, sa korenima iz Italije, govorio je koliko teško i na koji način radi sa Novakom Đokovićem:

- Odgovornost kod tenisera kao što je Đoković je 200%, jer kada dođete do takvog sportiste, u svakom trenutku možete da ga oštetite. Morate da poznajete njegovu anatomiju i svoju profesiju, kao što on poznaje svoje telo. Važno je imati ogromno iskustvo i biti malo više na alternativnom i holističkom nivou. Studirao sam kinesku medicinu dugi niz godina. Ovo moje iskustvo na drugim poljima mu je dobro poslužilo. On ima veoma specifičnu životnu istoriju, baš kao i ja. Ne znam da li nas je to zbližilo, ali nam je pomoglo da imamo veoma posebnu svakodnevnu osetljivost i da budemo veoma otvoreni kada donosimo odluku ili radimo neku vrstu terapije. To je, u velikoj meri, ono što nas je navelo da dugo sarađujemo- rekao je Ulises za "AS".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading