NESVESTICA PRED FINALE: Šok OTKRIĆE iz svlačionice, a Đoković HLADAN k'o ŠPRICER!

Autor:

Sport

10.11.2021

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski teniser Mateo Beretini otkrio je detalje iz svlačionice pred finale Vimbldona u kome je poražen od najboljeg igrača sveta Novaka Đokovića.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković sa peharom Vimbldona

Italijan se nosio sa velikim pritiskom, nije imao apetit, osećao je vrtoglavicu, a umalo nije pao u nesvest, dok je Srbin bio "hladan kao špricer".

Sećam se, imao sam tada grčeve u stomaku. Probao sam da nateram samog sebe da nešto pojedem, ali nisam mogao da se izborim sa pritiskom. U svlačionici smo bili sami Novak i ja. On je već igrao više od 30 grend slem finala i bio je daleko naviknutiji na sve to od mene, iako je sigurno i on osećao tenziju. Ipak, on je mirno sedeo i slušao muziku na slušalicama, dok sam ja sam sebe pitao 'kako ću da igram kada ne mogu ni dva zrna pirinča da pojedem'? Ruke su mi se znojile, a kada sam počeo da pričam sa ljudima iz mog tima, osetio sam vrtoglavicu - izjavio je Beretini, pa dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Zagrljaj Đokovića i Beretinija na Vimbldonu

Nekako, sve se to odjednom slomilo u meni. Naričito kada sam krenuo na zagrevanje. Osetite taj nalet adrenalina i ogromnu želju da pobedite. Imate osećaj kao da možete svakog da dobijete. Rekao sam sebi, 'ovde si zato što si to zaslužio'. Ali, nekada pobediš, nekada izgubiš - zaključio je Beretini.

Podsetimo da je Nole u Londonu slavio sa 3:1 po setovima, čime je stigao do 20. Grend slem titule u karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading