POTRES PRED ZAVRŠNI MASTERS: Nije samo Medvedev, trio SKIDA Đokovića sa TRONA?

Autor:

Sport

10.11.2021

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Dejvis kup reprezentacije Italije Korado Baracuti analizirao je mogući rasplet Završnog mastersa u Torinu, koji je na programu od 14. do 21. novembra.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Prvi reket sveta Novak Đoković

Baracuti je ocenio da je Nole prvi favorit u Italiji, ali da bar trojica igrača imaju šansu da ga ugroze, a jedan od njih je njegov izabranik u nacionalnom timu, Mateo Beretini.

- Đoković će u Torinu biti veliki favorit, posebno zbog uspeha u Bersiju. Ta titula mu je dala potpuno samopouzdanje, koje je bilo narušeno porazom u finalu US Opena. Odmoran je, uzeo je skoro dva meseca pauze i regenerisao mišiće i glavu - rekao je Baracuti. - Vidim tri igrača – Medvedeva, branioca titule, Zvereva koji ima kontinuitet da uvek dođe do polufinala na velikim turnirima i Beretinija. Sada će Mateo biti spremniji i uveren sam da može da pobedi svakog. Ići će do kraja - reči su Korada Baracutija.

Podsetimo da je Srbin u dosadašnjem toku karijere u pet navrata trijumfovao na završnim turnirima, a na krilima trofeja u Parizu pokušaće to da učini i šesti put.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Мире

10.11.2021 20:30

Бог је тај који одличује докле ће наш Новак стићи и шта ће још све освајати !!! Боже молим те чувај нашег Новака.