SRĐAN ĐOKOVIĆ ZAPALIO SRBIJU! Zatim je pustio i jednu PESMU koja će vas oduševiti!

Autor:

Sport

07.11.2021

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi reket sveta Novak Đoković savladao je Rusa Danila Medvedeva u finalu Mastersa u Parizu i tako ispisao novu stranicu teniske istorije!

Republika

Foto: Starsport

Srđan Đoković otac Novaka Đokovića

Uspeh koji je učinio ponosnim veliki broj Srba, a ponajviše Novakovog oca Srđana, koji nije skrivao emocije posle trijumfa najboljeg tenisera sveta.

- Oduševljen sam, kao i ogromna većina sveta. Ceo slobodarski svet se raduje pobedi našeg Novaka, našeg Srbina, dečka koji je potekao iz ovog naroda. On je najbolji teniser i sportista ikada. Zapamtite i izgovorite to. Potekao iz Srbije, najbolji sportista ikada. To se sada dogodilo i ko zna da li će ikada više! 

- Više reči nisu dovoljne za to što Novak čini za porodicu i svoj narod. Proneo je slavu Srbije i srpskog naroda u svetu. Postali smo cenjeni i poštovani, nismo takvi kakvi su nas smatrali poslednjih decenija, nemoguće da neko sa takvom harizmom i sportskim držanjem potekao iz nekog drugog naroda. Srbijo, hvali Novaka, jer reči više nisu dovoljne. I kada Novak ode, uvek će biti najbolji svih vremena - rekao je Srđan, a prenose domaći mediji. Zatim je i pustio pesmu "Jedna zemlja, jedan tim"!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Really

07.11.2021 22:58

Tip je iritantan, budi kontru u sekundi. Nole bravo

Odgovori 11 5
Miluxa

08.11.2021 15:05

Tako je. Novak Đoković najbolji ljudina i teniser svih vremena. Budi ponosna Srbijooooo!

Odgovori 14 1
Dejan

08.11.2021 16:06

Ko ovog čoveka, smatra za ozbiljnog. Pobednika je delila jedna ili dve lopte. Šta bi pričao u tom slučaju. Njegov sin je najbolji, najinteligentniji čovek na svetu.

Andrea

08.11.2021 18:51

Ne biraju deca roditelje,pravi primer je ova sirovina.