NOVAK RASTUŽIO FANOVE: Patnja prvog reketa sveta!

Autor:

Sport

07.11.2021

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser i najbolji igrač na planeti Novak Đoković oglasio se nakon pobede u finalu Mastersa u Parizu nad Danilom Medvedevim. Nole je istakao da je puno propatio posle gubitka US Opena ove sezone, upravo od ruskog igrača i to u tri seta.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Prvi reke sveta Novak Đoković

- Posebna pobeda. Oboje moje dece je bilo tu po prvi put. Gledali su ceo meč. Kakav meč, bila je to neverovatna borba do poslednjeg udarca! Znao sam da će mi trebati najveći mogući napor da pobedim Danila koji je u izvanrednoj formi. Pobedio me je komotno u finalu Njujorka, naučio sam lekciju, analizirao sam taj meč i pokušao da stvari uradim na drugačiji način. Posebno u drugom i trećem setu sam igrao tečan tenis. Veoma sam zadovoljan sam- kaže Novak.

Čini se da svet tenisa dobija posebno rivalstvo. Novak nije prezao od toga da često aplaudira potezima protivnika.

- Uvek aplaudiram protivnicima, posebno kada odigraju sjajan udarac, bez obzira na rezultat. Rivalstvo? Da, razvija se u nešto posebno. Naročito smo ove sezone igrali neke važne mečeve. Tri finala, Australija, US Open, i ovde u Parizu. Nadam se da ćemo igrati još finala, to bi značilo da obijica igramo dobro.

Činjenica da je u subotu sve rešio oko prvog mesta na kraju sezone pomogla mu je da igra smirenije.

- Došao sam sa ciljem da ovde zapečatim broj jedan za ovu godinu. Uspeo sam u tome u subotu,. Danas nije bilo tako mnogo pritiska da moram da pobedim, tako da sama bolje prolazio kroz lopticu. Osećao sam se opuštanije. Išlo je kako treba... I ja sam patio mnogo, npr u Njujorku, ali se ovo veliko rivalstvo razvilo. Srećan sam da delim teren sa tobom. Sjajana sezona je iza tebe- zaključio je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading