BOLDVIN JE VELIKI ĐOKOVIĆEV NAVIJAČ: Slavni glumac je BODRIO Novaka u dva istorijska meča u karijeri! (FOTO)

Autor:

Sport

22.10.2021

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni glumac Alek Boldvin je na snimanju filma, pretpostavlja se slučajno, ubio direktorku fotografije Halinu Hačins i ranio režisera Džoela Souzu. Ova vest je šokirala svetsku javnost, a najbolji teniser sveta Novak Đoković će sigurno biti uznemiren zbog ovog tragičnog događaja.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Alek Boldvin navija za Novaka Đokovića

Naime, Boldvin je bio redovan gost na mečevima srpskog asa Novaka Đokovića, čak štaviše, bio je prisutan u finalu US Opena, što je bio poslednji meč koji je srpski as odigrao ove godine.

Među brojnim holivudskim "facama" Boldvin je bodrio Novaka protiv Danila Medvedeva, ali nije svedočio ispisivanju novih stranica "belog" sporta jer najbolji teniser sveta nije uspeo da osvoji 21. rekordnu titulu, kao ni "Kalendarski slem".

 

 

Slavni glumac je takođe pre 10 godina prisustvovao meču Novaka Đokovića i Rafaela Nadala u finalu Grend slema u Njujorku kada je Srbin slavio sa 3:1.

Amerikanac je posle ovog epskog okrašaja izrazio oduševljenje na društenim mrežama.

- Mislim da nikada nisam gledao bolji meč od duela Novaka i Rafe. To je bila sjajna partija - napisao je tada Boldvin na Tviteru.

Pored ova dva istorijska meča, bio je na tribinama i 2016. godine kada je Đoković na startu US Opena savladao Poljaka Jiržija Janovića, ali u finalu ga je zaustavio Sten Vavrinka.

Ovaj nemili događaj u kome je Boldvin glavni akter je uzdramao svetski javnost, a sigurno je da ni Novaku ove vesti neće lako pasti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading