RAFA, IMAMO PROBLEM: Nadal OTKRIO šta je pomislio kada je prvi put video Novaka!

Autor:

Sport

09.10.2021

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stric najtrofejnijeg španskog tenisera Rafaela Nadala, Toni, ovih dana je dao intervju za španske medije u kojem je pričao o daljoj karijeri Rafe, njegovoj povredi, a dotakao se i rivalstva sa Novakom Đokovićem.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nadal još uvek nije našao pravo rešenje za Đokovića

Ova dva vrhunska tensera susreli su se na 58 mečeva, što je najviše u istoriji "belog sporta", a Novak vodi sa 30:28 u međusobnim pobedama.

Prvi duel odigrali su još 2006. godine na Rolan Garosu u četvrtfinalu, tada je Novak predao meč nakon 2:0 u setovima za Nadala.

Ipak, rivalstvo počinje godinu dana ranije, a to je predvideo i Toni Nadal, Rafin stric, koji mu je bio trener tokom najvećeg dela karijere.

- Video sam 2005. godine 18-godišnjeg Novaka Đokovića kako igra protiv Huana Monaka. Vratio sam se u svlačionicu kod Rafaela i rekao "Imamo problem". Odmah sam shvatio da je Novak veoma dobar igrač - opisao je Toni Nadal njegove prve impresije o Đokoviću.

Novinari su ga pitali i o Đokoviću kao "negativcu" unutar velike trojke.

- Prva dvojica koja su počela da stvaraju veliko rivalstvo bili su Federer i Rafa. Svako je igrao na drugačiji način. Onda je došao Đoković i ponekad su ga njegov ego i njegov način rada izdali. Imam veoma dobar odnos sa njim, on je normalan momak, ali neke stvari koje radi na terenu ne podudaraju se sa titulom prvog tenisera sveta što on jeste - istakao je Toni Nadal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading