NOVAKA JE IZDAO EGO: Teške reči Nadala o najboljem teniseru sveta!

Autor:

Sport

06.10.2021

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teniski stručnjak i nekadašnji trener Rafaeala Nadala, Toni je dao odgovor na pitanje zašto javnost nije naklonjena najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rafael Nadal

Toni Nadal smatra da imaju dva razloga za tako nešto.

- Povredilo ga je to što je počeo da igra kada je već postojali veliko rivalstvo između Rodžera i Rafe. Imali su različite stilove, dve putanje, to je oduševljavalo ljude. Mislim da je Novaka izdao ego kada je reč o ponašanju na terenu koje nije kompatibilno sa pozicijom prvog na svetu- poručio je Toni koji je oduvek zamerao Novaku ponašanje na terenu.

Foto: www.profimedia.rs

Toni i Rafael Nadal

Španac je doveo u pitanje povredu trbušnog mišića Novaka Đokovića na Australijan Openu, ali i pored svega tvrdi da ima dobar odnos sa najboljim igračem sveta.

- Iznenađujuće je da se Novak u jednom momentu pita da li će moći da nastavi turnir, a onda sve nestane preko noći. Neću biti taj koji sumnja da li ga nešto boli ili ne, to je kod sportista često, ali mislim da on to krije manje nego što bi trebalo- zaključio je Toni u kolumni za "El Pais".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljubomir

06.10.2021 10:53

Није Новака издао его, него је ваш его изгубио стрпљење јер не можете да зауставите Новака, па у покушајима да га омаловажите не бирате средства. Резултати и цифре су неумољиви, читав труд вам је узалуд.