VIŠE NEĆE OSVAJATI GREND SLEM TITULE: Britanac RASTUŽIO planetu - GOTOVO je sa VELIKANOM!

Autor:

Sport

06.10.2021

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanac Tim Henman ocenio je da Endi Marej više nije u mogućnosti da osvaja Grend slem titule.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ilustracija Nadala, Đokovića, Mareja i Federera

Henman smatra da su najveći turniri preveliki napor za Endija, koji šansu može da potraži na onima iz serije 500 ili 1000.

- Po mom mišljenju za njega je previše da ima sedam mečeva zaredom na tri dobijena seta, za dve nedelje, posebno zato što ima ugrađen metalni kuk. To kažem zato što znam da Endi voli da pokaže ljudima da nisu u pravu, bio bih oduševljen da mi dokaže da grešim - rekao je Henman, pa dodao:

 

 

Može li da osvaja druge turnire? Mislim da može. Gledajte kako je igrao nedavno i uporedite sa onim izdanjem letos na Kvinsu, videćete da je mnogo napredovao. Igrao je protiv kvalitetnih igrača, sa Cicipasom u Njujorku, sa Hurkačem dva puta. Njegova igra ide u pravom smeru i ako ostane zdrav i bez povreda, mislim da će njegova igra biti sve bolja - zaključio je Tim Henman.

Podsećanja radi, 34-godišnji Marej, tokom bogate karijere, odigrao je čak deset Grend slem finala, a u tri je uspeo da trijumfuje (dva Vimbldona i US Open).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading