AMERIKANAC DOBIO BRUTALAN ODGOVOR OD NOVAKA: Đoković SUROV posle pobede - duša mi ne treba, ostalo ću da uzmem!

Autor:

Sport

07.09.2021

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković se plasirao u četvrtfinale US Opena, pošto je savladao Džensona Bruksbija sa 3:1, a posle meča je odgovorio na komentar Amerikanca Endija Rodika.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković

On je prvo prokomentarisao meč sa Bruksbijem koji nije od početka tekao onako kako je on očekivao.

- Sve je večeras bilo električno, sjajno. Uživao sam iskreno, dali ste obojici ste dali mnogo energije, da pokažemo što možemo. Bruksbi je mlad, talentovan, rekao sam mu na mreži da je pred njim svetla budućnost, sjajan je igrač- rekao je Novak posle meča.

Na pitanje šta je morao da radi da preokrene, rekao je da nije dobro otvorio meč.

- Nije bio sjajan start za mene. Dženson je bio motivisan, imao je čist plan igre, egzekucija svih udaraca je bila prava. Bio sam na zadnjoj nozi, nisam imao ritam, on mi je čitao igru sve vreme u tih set i po. Sve se promenilo sredinom drugog seta, igrali smo nekoliko dugih gemova, izgubio sam jedan, ali sam napravio novi brejk. Posle toga sam počeo čistije da udaram lopte, našao sam servis, sve u svemu, bilo je mnogo iscrpljujućih poena, odajem mu priznanje za nastup, bio je fantastičan- rekao je Đoković.

Tokom meča Bruksbija i Đokovića Endi Rodik se oglasio  sjajnom porukom na Tviteru.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Endi Rodik ima poruku za Novaka Đokovića

- Obećavam vam jednu stvar. Kako meč bude odmicao, Novak će ovom detetu napraviti najbolnije iskustvo koje je ikad imao. Posle sat i po u meču, momak oseća bol u telu. Novak sve može da izdrži...Prvo vam oduzme noge, potom ti uzme dušu!- napisao je Rodik, a Novak imao je sjajan odgovor.

- Ha, hvala Endi! Ja to shvatam kao kompliment, samo ja ne uzimam ničiju dušu! Svako ima svoju dušu, svi imamo lepe duše, ja to poštujem. Cenim svakog, ali noge ću da vam uzmem, sigurno- nasmejao se Novak.

Očekuje ga novi interesantan duel sa Beretinijem.

- Rimeč finala Vimbldona. Biće uzbudljivo, voli veliku scenu, ima veliku igru. Igrao sam protiv njega na različitim podlogama, pokušaću da se spremim najbolje što mogu- zaključio je Novak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading