NIJE ZNAO DA IDE UŽIVO: Đoković NAPRAVIO ŠOU u emisiji zbog svoje reakcije (VIDEO)

Autor:

Sport

03.09.2021

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi reket planete Novak Đoković nastavio je da dominira na poslednjem gren slemu u sezonu, US openu. Srpski teniser je u drugom kolu savladao holandskoog tenisera Talona Grikspora sa 3:0 u setovima za 99 minuta igre.

Republika

Foto: ESPN/PRINTSCREEN

I ovo može Đokoviću da se desi

Novak je ovom pobedom nastavio pohod ka osvajanju 21 velikog turnira što bi ga i zvanično učinilo največim svih vremena, jer Nadal i Federer imaju po 20. 

Sledeći rival srpskom teniseru biće Japanac Kei Nišikori, a uoči najave tog susreta Novak je imao i jedan zanimljiv intervju za "ESPN" u kojem je napravio pravi šou, pošto nije znao da je snimanje počelo i da je uživo u programu.

Najpre je voditeljka konstatovala da je do trećeg kola došao za 99 minuta.

- 99 je dobar broj - nasmejao se Novak.

Voditeljka je zatim dodala da je pet još bolji broj, jer mu toliko pobeda nedostaje do titule i pitala ga je kakav je osećaj, na šta Novak nije reagovao, te je ona ponovila pitanje, dok je Srbin samo klimao glavom.

- Osećam se sjajno - izgovorio je Đoković i u tom momentu je tek shvatio da je u programu.

Usledila je i zanimljiva reakcija.

- Snimamo? Au, nisam znao, izvinite. Mislio sam da samo razgovaramo ovako. Sjajno, sjajno, osećam se sjajno - govorio je Đoković kroz smeh.

Pogledajte i sami kako je to izgledalo:

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading