ŠOK VEST IZ AMERIKE: Otkazuje se US open? Organizatori doneli ODLUKU

Autor:

Sport

02.09.2021

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Njujorku je noćas proglašena vanredna situacija zbog obilnih kiša i poplava. Upravo ova novonastala situacija dodatno je zakomplikovala održavanje poslednjeg gren slema u sezoni, US open.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković bi trebalo da izađe na teren

Kako smo već pisali, iz tog razloga, još uvek nije poznato da li će mečevi na US openu u četvrtak biti po planu.

Organizatori ovog velikog turnira su izdali kratko saopštenje za javnost.

- Cenimo vaše strpljenje dok procenjujemo naš položaj. Sigurnost naših navijača, igrača i osoblja je od najveće važnosti. Ažuriraćemo raspored, uključujući vreme otvaranja kapija i početka mečeva. Trenutni plan je da se kapije ne otvore pre 11 časova (17.00 po našem vremenu prim. aut) - stoji u saopštenju organizatora Otvorenog prvenstva Amerike. 

 

 

Podsetimo se, današnji program trebalo bi da počne sa sedam mečeva u ženskoj i jednim u muškoj konkurenciji koji bi odigrali Lorenco Museti i Rejlij Opelka.

Od srpskih predstavnika u Njujorku ostao je samo Novak Đoković, koji u noći između četvrtka i petka igra protiv Holanđanina Talona Grikspura (01.00).

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading