OGROMNA ŠTETA: Đere posle LAVOVSKE BORBE ispao sa US Opena!

Autor:

Sport

31.08.2021

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Laslo Đere je poražen od Denisa Kudle u prvom kolu US Opena, posle velike borbe u četiri seta 4:6, 6:3, 7:5, 7:6.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Laslo Đere

Đere je brzo je došao do brejka i odmah na startu meča iznenadio Amerikanca za vođstvo od 1:0, što je ubrzo uspeo da potvrdi na svom servisu i rano stiče vođstvo od 2:0.

Do kraja seta nije bilo iznenađanja, Đere je držao vođstvo od dva gema u svojim rukama i sa 6:4 pobedio Kudlu.

U nastavku je odnos snaga bio znatno drugačiji, pa je Amerikanac prvi stigao do brejka, i to u 4. gemu za 3:1, do kraja seta nije dopustio Srbinu da pripreti, pa je ovaj period igre dobio sa 6:3.

U trećem setu nije bilo brejkova, pa je na 5:5 viđena žestoka borba,  Đere je spasio čak tri brejk lopte i propustio jednu gem loptu, a onda Kudla dolazi do brejka iz četvrtog pokušaja i stiže do 6:5.

Đere je mogao da uzvrati brejkom i drugi set uvede u taj-brejk, ali je propustio vođstvo od 40:0, da bi Kudla svoju prvu šansu iskoristio i osvojio set za preokret i vođstvo od 2:1.

Četvrti set je rešen u taj-brejk, gde Laslo Đere nije imao mnogo sreće, pa je Denis Kudla sa 7:4 slavio u taj-brejku i došao do pobede i plasmana u drugo kolo gde će se sastati sa boljim iz duela Ote – Sonego.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading