NOVAKU SE NEĆE PONOVITI TOKIO: Čuvenoj teniserki nisu jasni ĐOKOVIĆEVI HEJTERI!

Autor: Republika

Sport

21.08.2021

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša šampionka Vimbldona Marion Bartoli tvrdi da je Novak Đoković apsolutni favorit za osvajanje US opena.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković ima priliku da uđe u istoriju na US Openu. Nakon što je trijumfovao na Australijan openu, Rolan Garosu i Vimbldonu, prvi reket sveta je na korak od toga da postane prvi čovek od Roda Lejvera koji je u kalendarskoj godini osvojio sva četiri Grend Slema. 

Pre otvoreno prvenstvo Amerike krenuli su redom otkazi brojnih favorita sa naglaskom na Dominika Tima, Rodžera Federera i najskorijeg Rafaela Nadala, koji "čiste" put Đokoviću do trofeja.

Osvajačica Vimbldona 2013. Marion Bartoli ističe malu verovatnoću da se Novaku ponovi peh za Olimpijskih igara, kao i oni koji ga ne smatraju glavnim favoritom:

- Ne bih razumela ako ga ne stavimo kao favorita. Za mene je on veliki favorit. Malo je lakše. Ima slobodan dan između svakog meča, ima vremena da razmisli o svakoj pobedi, ima vremena da se odmori pre sledećeg. Mislim da Grend Slemovi definitivno igraju u korist Novaka Đokovića - navodi Bartoli, nadovezavši se dodatnom motivacijom u vidu trke za večnoj listi najtrofejnijih:

- Pokušaće da osvoji 21. Grend Slem titulu i da postane prvi koji će dostići ovaj nivo.Mislim da će njegova motivacija biti na vrhuncu i da mora da pobeđuje kad je teško, što je pokazivao iznova i iznova da ume Da budem iskrena, ne vidim da kako može da izgubi na US openu - dodala je Francuskinja za "Tenis Mejdžors".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading