VELIKI NAPREDAK NA WTA LISTI: Aleksandra Krunić preskočila čak 71. mesto!

Autor:

Sport

09.08.2021

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska teniserka Aleksandra Krunić napredovala je na WTA listi.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandra Krunić

Ponedeljak je dan kada izlaze WTA i ATP liste. U muškoj konkurenciji i dalje dominira srpski teniser Novak Đoković koji je započeo 333. nedelju na prvom mestu ATP liste, više o tome pročitajte OVDE

Dok u ženskoj konkurenciji stoje ovako. 

A tamo stvari stoje ovako...

Australijanka Ešli Barti i dalje vlada na liderskoj poziciji, dok je Japanka Naomi Osaka druga teniserka sveta i ima 7.146 bodova, Beloruskinja Arina Sabalenka je treća igračica na listi, a slede Amerikanka Sofija Kenin, Ukrajinka Elina Svitolina je skočila na peto mesto, Čehinja Karolina Pliškova je šesta teniserka sveta, Poljakinja Iga Švjontek je napredovala za jedno mesto, dok je Kanđanka Bjanka Andresku nazadovala za tri mesta i sada je osma u poretku.

Garbinje Muguruza je zadržala deveto mesto, a u Top 10 je i Čehinja Barbora Krejčikova.

Srpska teniserka Nina Stojanović je nazadovala za jednu poziciju i sada je 93. na svetu, Olga Danilović je pokvarila je plasman i sada je 144. na svetu.

Ipka, veliki skok od čak 71 mesta, imala je Aleksandra Krunić, koja je od danas 197. igračica sveta, dok je Natalija Kostić je otišla tri koraka unazad i sada je 249. na listi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading