POHLEPA ZA SLAVOM JAČA OD RAZUMA: Skandalozan tekst Nemaca sa sve izjavom Bekera

Autor:

Sport

16.07.2021

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako uopšte daju sebi za pravo da pišu tako o najvećem teniseru svih vremena?

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Novak Đoković je obradovao srpsku, ali i celokupnu svetsku javnost odlukom da nastupi na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Prvi reket sveta će tako nastaviti pohod ka "zlatnom slemu", za šta mu je ostalo još da trijumfuje na Olimpijskim igrama i US Openu, pošto je ove sezone već osvojio prva tri grend slema.

Međutim, nemački list "Berliner kurier" u tome vidi lošu stvar i opleo je po srpskom asu.

Posle titule na Vimbldonu otkrio je da su šanse 50:50. Sada je pohlepa za uspehom i slavom jača od razuma. Novak je potvrdio da će otići u Tokio i ne smeta mu istorijski puč (brojna otkazivanja tenisera prim. aut). Želi sve - navode Nemci.

Svoj komentar na to je imao i bivši Noletov trener Boris Beker.

Sve drugo ne sme da ga zanima (četiri grend slema prim. aut). Ovo je jedinstvena prilika, a Olimpijske igre mu i ne odgovaraju baš - rekao je Beker.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
djole

17.07.2021 13:41

Potpuno su u pravu, ne može se sve odjednom! Ko garantuje da se neće povrediti na OI? Nemački novinar, ali ni Boris Beker, nisu rekli ništa ružno o Novaku. Naprotiv, izneli su racionalna razmišljanja koja su u stvari dobre namere usmerene ka Đokoviću. Učešćem na OI napravio je strašnu, ne oprostivu grešku i prema sebi i prema sportu uopšte. Čak i ako je osvoji, ta jedna zlatna medalja nema značaj za Srbiju. I sa njom i bez nje, Srbija će biti u sportu tamo gde je i danas. Ali Đoković time gubi šanse za tron na US Openu, a time gubi još jedan značajan rekord.

Branka

17.07.2021 19:59

"djole" Nisu u pravu! Vrednosti se ne mere istim pogledima i snovima i posvećenosti ka svojoj naciji! Sram da Vas bude, što ste jedan od 1000 istomišljenika da imate prava suditi Novaku! Novak je najjači sportista i on može da bira gde će i za koga će da igra. Ja sam u par navrata rekla Novaku: "Da se ja pitam posle onakve diskvalifikacije u Njujorku na US Openu nikada ne bi otišla niti igrala!" Nadam se da ste shvatili moju poruku. Medalja nije zlato sve što sija već srce koje gori za istinu i poštovanje. A da ste Srbin 'djole' nikada ne biste to javno izustili niti podržali Nemce koji su bacili bombe sa osiromašenim uranijumom na naš ubogi narod.