ŠOKANTNO PRIZNANJE INDIJCA: Novaka MRZIM kao da je FAŠISTA zbog njegove MAJKE DIJANE

Autor:

Sport

14.07.2021

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski novinar iz Indije navodi da je to slučaj zbog jedne davne izjave Dijane Đoković, Noletove majke.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Indijski novinar Šajam Kamal posvetio je kolumnu Novaku Đokoviću posle njegovog osvajanja Vimbldona i izjednačavanjem na večnoj listi po broju grend slem titula sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom.

Međutim, u toj kolumni je Indijac pohvalio prvog tenisera planete, ali nije mogao da izdrži da žestoko ne pljune po njemu i njegovoj majci Dijani.

Kamalov kolumna je izašla na portalu "Sportkeed", a u njoj se prepliću strastvena mržnja prema Noletu i priznanje da je ipak najveći svih vremena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Naslov Šajamovog teksta je "Zašto ne mogu da navijam za Novaka Đokovića", a u nastavku pročitajte šta je sve skandalozno napisao.

- Da moram da izaberem jednog igrača da igra tenis za moj život, ne bih izabrao Đokovića, čak i da znam da mi je to jedina šansa da ostanem živ - navodi Kamal na početku, pa nastavlja:

I pored svega, moram da priznam da je Đoković verovatno najbolji teniser svih vremena, iako još traje ta debata. Mrzim ga kao da je fašista. Zašto? Zato što je njegova majka Dijana 2008. godine rekla 'kralj je mrtav, živeo kralj', kada je Đoković pobedio Federera u Australiji 2008. godine. Kada sam 13 godina kasnije video da je njegove ime ponovo na zidu na Vimbldonu, setio sam se sa kolikom ga strašću mrzim. Ali, on je i dalje ovde. Bolji je od Nadala i Federera. Sve ima bolje od njih, sve je na njegovoj strani.

Foto: Tanjug/AP
Novak Đoković i Mateo Beretini posle finala Vimbldona

Kako je postao najbolji? Videli ste u finalu Vimbldona, poslednji poen. Igrao je 11 udaraca na 2:1 u setovima i 5:3 protiv jednog Matea Beretinija i čekao je da on pogreši. To je dobar potez, ali ko voli takav tenis?

Dugo sam razmišljao zašto ga toliko mrzim. Verovatno zbog hladnokrvnosti i tog 'mrtvog' stila. Ako ste navijač Nadala i Federera imate šta da volite. Ovako... Jeste on najbolji i previše je dobar da bi bili uzbuđeni oko njega. Nepobediv je.

Ako zvučim ogorčeno, to je zato što jesam - zaključio je indijski sportski novinar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Suzana

14.07.2021 14:18

Komplet idiot

Srbin

14.07.2021 21:10

Koja je budala! Definitivno